Forsiden
Metodik
Produkter
Priser
Referencer
Kontakt

Metodik

Skovhusegaard-Gruppen besidder en indgående og yderst detaljeret viden om det danske telemarked, produkter, operatører, telelovgivningen og ikke mindst prisdannelsen.

Ved en nøje tilrettelagt arbejdsmetodik, finder vi svar på de spørgsmål som er umulige at få klarlagt, hvis man ikke konstant har ”fingeren på pulsen” med hensyn til teknologi, løsninger og priser.

Nogle af spørgsmålene er:

- Formulering af krav, hvad er det nøjagtigt vi ønsker ?
- Hvad med datasikkerheden ved indførelse af hjemmearbejdspladser ?
- IP-telefoni, er det noget for os ?
- Hvordan kan vi benytte vores netværk til både telefoni og data ?
- Hvilke operatører kan løse vores behov ?
- Hvordan sikres en reel prissammenligning blandt indkomne tilbud ?

og mange mange flere.

Desværre findes der ikke et entydigt svar på alle disse spørgsmål. For at finde det rigtige svar, skal der tages udgangspunkt i virksomhedens eksisterende set-up, kombineret med forventninger, krav og ønsker til fremtiden.

Med Skovhusegaard-Gruppen som samarbejdspartner, er virksomheden garanteret et samspil som resulterer i optimale løsninger med den rigtige kvalitet og ikke mindst til den rigtige pris!

Vores kunder har efter vores arbejdsmetodik sparet i gennemsnit 25%, hvoraf mindste besparelse har været på 12% og højeste på 51%.

Skovhusegaard-Gruppen | Skovhusegaard | Skovhusevej 48 | DK-9574 Bælum
Tlf. 98 33 88 99 | Fax. 98 33 88 98 | E-mail. info@skovhusegaard-gruppen.dk ©Hoeg2.dk <a href="http://www.hoeg2.dk" target="_blank" class="menu" title="reklamebureau">reklamebureau</a>